Uyduruk Prenses

''İncecik anne,Güzide Duran''

Çoook istiyorum çook..
Birgün bir bebişim olduğunda resimlerde gördüğünüz Güzide Duran gibi incecik bir anne olmak,sanki o bebeği ben doğurmamışım,başkasının da,ben sevmek için kucağıma almışım gibi durmak istiyorum..
Nasıl yapıyorlar,ne yiyip içip bu kadar sürede bu incecik hale geliyorlar hiç bilmiyorum ama o gün geldiğinde benim de bu konuda uzuuun ve ayrıntılı araştırmalar yapacağıma emin olabilirsiniz.
Neyse bu konuda en azından geçmişteki çok zayıf günlerime ve şu anki inceliğime güveniyorum,,üstüne de biraz bilgi ve irade eklenince olur heralde,ne dersiniz bu kadar kolay mı bu iş??
(hurriyet.com.tr)

7 yorum..:

madammoda dedi ki...

Yuhh bana Guzide Duran'in ne hamileliginden ne de bebisinden haberim oldu.. Yoksa duydum da kulak arkasi mi ettim ki :))

chunlibeauty dedi ki...

ayy hic dogurmamış gibi!! harika görünüyor.. Bu arada fotolarda dikkatimi cekti arkadaki bayan ne kadarda kısa kalmış :) insan komplekse girer herhalde bu kadar uzun ve ince vucutlu hatunun yanında :)

uyduruk prenses dedi ki...

madammoda;yani baya haber oldu ama çok da önemli değil sonuçta:)
chunli beauty;haa haa cidden pek minik kalmış teyze:)

Taranis dedi ki...

Al bendende okadar uyduruk prenses!! Dogumdan sonra suanki halimde olmayacagim diye cok korkuyorum sanirim harab ederim kendimi eski formuma tekrar dönmek icin :) ama korkununda ecele bi faydasi yok sanirim :)) Baksana kim istemezki söyle sirin bi bebege sahip olmayi..

PINK PRINCESS dedi ki...

ahhh ahh diyorum!İnsanın alıştığı kiloya inmesi kolay oluyor diyorlar,umarım öyledir..

uyduruk prenses dedi ki...

taranis;bence de elbet bir yolunu buluruz di mi eski forma kavuşmanın:)
pinkprincess;öyledir heralde merak etme verirsin kesin:)

Beetle dedi ki...

modeller-mankenler ztn hayatlarinda hep boyle yasiyorlar. onlar icin o yuzden kolay boyle hizla eski formlarina donmek. biz de duzenli spor yapsak kilomuz idealinda olsa hep, yasam tarzimiz bu olsa bizim icin de kolay olur hamilelikte cook abartmayip cok fazla kilo almadiktan sonra.. onemli olan nasil alistigin, nasil yasadigin bence