Uyduruk Prenses

''Temizlik yapacak biri aranıyor''


Sizi bilmem ama ben nefret ediyorum temizlik yapmaktan..Terliyorum,yoruluyorum,sinirli oluyorum yani resmen psikolojim bozuluyor temizlik yaparken.Peki bu resimdeki ayıcık niye bu kadar mutlu onu anlayamadım..
Malesef İsveç'te öyle Türkiye'deki gibi haftada bir kadın gelsin evler mis gibi olsun olayı yok.Eğer eve temizlik için birini çağırırsanız inanılmaz paralar dökmek zorundasınız.Yani herkes kendi evini kendi temizliyor.
Ahh Nurten ablam yaa seni buralara getirsek bize de gelsen haftada bir,iyi olmaz mıydı:)
Anlayacağınız evinize gelen ablaların,teyzelerin kıymetini bilin,onu bulamayanlar da var,ne zor şartlarda temizlik yapanlar da var diyin:)
Neyse ben  gidiyorum ev süpürmem gerek mucks..

6 yorum..:

Syhn dedi ki...

ama temizlikten sonra insan ne kdr mutlu oluyor. bunu düşünerek temizliğe girişmeni öneririm:)

uyduruk prenses dedi ki...

öyle haklısın insan ohh be kurtuldum diye bi ayrı seviniyor:)

lily of the valley dedi ki...

merhaba,blogunu yeni kesfettim. Ve bu posta yanit vermeden gecemedim biraz eski ama ayni drtten muzdarip olunca yazmak istedim :) Ben de Malta da yasiyorum ve burada da kadinlar saat basina acayip para aliyorlarmis. Yeni evliyim ve evi yerlestirmek ve temzilemekle geciyor gunlerim.. Ben de hic anlamam ev isleri olsun yemek olsun misafir olsun ama bakacaz burda yanliz olunca yapmak ve ogrenmek zorundayim..
Muge

uyduruk prenses dedi ki...

kolay gelsin valla müge..seni gayet iyi anladığıma emin olabilirsin.ben 1senedir burdayım ve inan zamanla hersey daha iyi oturuyor merak etme:)

Adsız dedi ki...

merhaba bende fransada yaşıyorum ve seni çooooook iyi anlıyorum...ah ah tr nin kıymetini bilmek lazım...burda da mümkün değil eve temizlik için birini çağırmak...bende nefret ettim artık vallaaa....eşim süpürüyor arada ben bıraktım artık..temizle temizle ay gene kirleniyor...neyse ne kadar bunaldığımı anladın sanırım bu işten :)

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

merhaba,
ben koltuk silmeyi hiç sevmiyorum yahuu :(
:)) kolay gelsın