Uyduruk Prenses

"Stockholm'de Christmas ruhu"

Christmas zamanı karanlık Stockholm'de her taraf ışıl ışıl,her yer sevdiklerine hediye almak için dolaşan İsveçlilerle dolu oluyor..
Bu sene Christmas heyecanına günlerdir yağan kar da eşlik edince etrafı yeni yıl atmosferinin büyüsü daha da bir sarmış oldu..
Şehrin en meşhur ve büyük alışveriş mağazası NK,her Christmas öncesi yaptığı gibi vitrinlerini birbirinden şirin ve görkemli animasyonlarıyla -bu sene İsveç masal kitaplarını esas alarak- süsledi ve küçük büyük herkesin önünde bir süre dikilip hayran hayran vitrinleri seyretmesine neden oldu..
Stockholm'ün merkezine kurulan Christmas market,satılan birbirinden cici ürünleri inceleyen ve meşhur Christmas içecekleri glögg'ün tadına bakmak isteyenlerin ilgisini çekti..
Yeni yıl ağaçları,caddeler,balkonlar ışıklarla süslendi,çocuklar alışveriş merkezlerindeki noel babalarla resim çektirmek için sıraya girdiler.
İşte Christmas Stockholm'de böyle hareketli,böyle canlı ve böyle masalsı geçiyor...
 

3 yorum..:

begum begum huuu dedi ki...

ay nasıl güzel karla birlikte kırmızı detaylar bayıldımmm:))) orda olup gezmek ne kadar keyifli olurdu :)


begumyagci.blogspot.com

Yasemen Myblog42 dedi ki...

Gecen sene christmas zamanlari Stockholm'daydik, o kadar guzel gecti ki tadi damagimda kaldi:)

http://myblog42-42.blogspot.be/2011/12/christmas-time-in-stockholm.html

Isil isil, renkli gunler dilerim..

Sevgiler..

Melislicious dedi ki...

biz de böyle şeyler olmuyo tabi ama ben bu ışıltıya ve renklere hastayım, bu kadar özenilmiiş süsler, ayrı bir neşe çok hoşuma gidiyor:)))
http://melislicious.blogspot.com/