Uyduruk Prenses

''Renk renk Rubberduck'lar''

Geçen kış İsveç'te geçirdiğimiz inanılmaz soğuk kıştan daha kötü ne olabilir derken,bu kışın son 20 yılın en soğuk kışı olacağı haberini almam pek hoş olmadı:(
Bu kötü haber sonrası karşıma çıkan Rubberduck'ların cici renkleri,karanlık ve karlı hatta buzlu sokaklarda biraz olsun beni mutlu eder diye düşündüm..
Acaba hangi renk olanı beni bu kış daha pozitif yapar?


9 yorum..:

Öykü dedi ki...

Aman Allahim, hepsinden istiyorum. Evet. Istiyorum.

nihalasli dedi ki...

kirmiziiiiiii:)

adaşehir dedi ki...

mavisi benim olsun:)

sule dedi ki...

selam canım, ben norveçe mart ayında geldim daha buranın kışını görmedim.ama geçen kış çok soğuk geçtiğini dinleye dinleye bi hal oldum.bu sene vivikesten isveçte var mı bilmiyorum kaz tüyü kaban aldım çok şık.bu ayakkabılar nerelerde var acaba bi bilgin var mı?biliryorsun isveç norveç kardeş ülkeler.

PinkBerry dedi ki...

4 sene önce ugglarimi aldigimda gittigidiyor.com da bende görmüstüm bunlari, ama ozaman ugg aldigim icin 2 tane bunlardan alamamistim,Almanyada kisin cok soguk oluyo malesefki sanirim banada bitane almak düsüyo :) Ama sen hangisini alirsan bizimle paylas olurmu.. :)

Style Tricks dedi ki...

Ben gecen kıs bu rubberduck'ların siyahını aldım, cok sevdim spor aykkabı kadar rahatlar! Renkli alacaksan bence mavi guzelmis...

Sezsel by Sezgi dedi ki...

pembe olann :)

uyduruk prenses dedi ki...

öneriler için cook tesekkürler..
Sule;bu adrese bi bak istersen:)
http://rubberduck.com/stores.asp

cerenim.com dedi ki...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bunlar nefismiş