Uyduruk Prenses

''Vamp hamile Tuba Ünsal''

Tuba Ünsal'ı doğal ve kendine has güzelliğiyle hep çok beğenmişimdir..
Bildiğiniz üzere kendisi bu aralar 6 aylık hamile..
Geçen günlerde yapılan benim de pek sevgili moda blogları sayesinde takip ettiğim IFW'ye katılan Tuba Ünsal,deri elbisesi,vamp görünümü ve 6 aylık karnıyla dikkatimi çekti.
Sanki hamile kadınlar hep cici bici,hamileliğe yakışır bi tarzda olur gibi düşünürdüm,en azından etrafımda öyle gördüm..
Ne dersiniz Tuba Ünsal bu vamp hamile tarzıyla sizce de farklı olmamış mı?
(hürriyet.com.tr)

8 yorum..:

mine dedi ki...

hamile olup da korse giyen bir tek bu kadın var galiba hazır değil galiba hamileliğe ...

Pelin P.A. dedi ki...

Hamilelikte yapılması en sakıncalı şeylerden biri olan topuklu ayakkabı giyme hatasına düşmüş. Allah akıl fikir versin :(

Ayshenur dedi ki...

bnde begenirdim tubayı ama bu halini hiç begenmemiştim gördüğümde,"hamileyim ama herşeyide giyerim" çabası sezdim bi..KOMİK!

Unknown dedi ki...

kesinlikle olmus.. ama tugba daha sirin bi kiz sanki vamplik yakismamis bence

Lokum Hanim dedi ki...

Bence hos olmus ben begendim ama deri elbise bu sicakta nasil yani dedim =) Yada deri elbiselerin yazlik modelleri var ve ben bilmiyorum yada bu deri degil =)

Adsız dedi ki...

6 aylık hamile ve göbişi şuncaaazcık he? :) Korse mi yani şimdi bunun sebebi.
Farklı olmuş tabii ki ama yani içerdeki bebişin vamp tarzından mutlu olduğunu sanmıyorum :D

Fashionlicious Girl dedi ki...

BENCE HİÇ HOŞ DEĞİL

Melike dedi ki...

Çok güzel olmuş, kesinlikle çok beğendim.
Bebeğe zarar vermediği sürece toparlayıcı bir korse giymesinde bir sakınca yok, ki Tuğba Hanım da en az akıl verenler kadar akıllıdır sanıyorum. Birçok hamile topuklu ayakkabı giyebiliyor.
Eleştirileri gerçekten anlamıyorum, bir insan rahat rahat şişmanlamaya yer aramıyorsa hamileyken fiziğine dikkat etmesi çok normal. Her kadın ben hamileyim diye yarım tepsi börek üstüne yarım tavuk yemek, bütün gün oturmak zorunda değil, kelebekli böcekli bayık hamile elbiseleri giyip şirinlik yapmak zorunda hiç değil. Yurtdışında hamilelerin nasıl giyindiğini araştırsın bence Türk bayanlar, hamilelik her insan için rahatça yiyip içip bol kıyafetler giyme dönemi değildir, o süreçten sonra da fit ve güzel olarak devam etmesi gereken bir hayat var, bu kadar abartmayın.