Uyduruk Prenses

''Seren Serengil çok zayıflamış''

1,5 ay içinde 8 kilo,ardından 45 günlük sürede de 12 kilo daha veren Seren Serengil'in aşağıdaki son halini görmeyenleriniz varsa baya bir şaşıracaklar..Özellikle de kilo vermeye çalışanlar için iyi bir motivasyon olacağını düşündüğüm resimleri sizlerle paylaşıyorum ki pes etmeyin:)
Yaşadığı sıkıntıların da kilo almasında önemli payı olduğunu söyleyen Seren Serengil'in bu son halleri sizce de pek hoş olmamış mı?
(hürriyet.com.tr)

15 yorum..:

Adsız dedi ki...

günaydın

Demet:) dedi ki...

offf offfff offff Maşşallahh :D:D Fıstık gibi olmuşş bende 1.70 boyunda 52 kiloyum,balıketli bile değilim 5 kilo vermek istiyorumm ama verip vermemekde kararsızım cünkü ben 500gr. bile versem yüzüm anında çöküyo gözlerimin altı morarıyo napcam bilmiorum :((((((((((( Bunalıma girdim resmen :S

Adsız dedi ki...

ben bu kadını beğeniorum kim ne derse desin belki biçok şeyi tarzım değil...tüm bu yaşadıkları karşısında hala dik...ve bence değişik bir güzelliği var ve bohem tarzına da bayılıorum.sadece sahne kıyafetleri feci..keşke günlük tarzını sahneye yansıtsa şahane olur...

Adsız dedi ki...

hmm birde tabanı altın sarısı ayakkabılarını bordaosunu aldığım da herkes bu nebiçim ayakkabı nerde giyeceksin demişlerdi ama gerçekten iyiki almışım çok hoş gözüküyormuş:)

stuven dedi ki...

her haliyle sevilen biri:) türkiye de tarzı olan kadınlardan. ayrıca çok da dobra...

uğurböceği dedi ki...

süper zayıflamış.azimli kadın.aslan burcu herale:9))

Rh+ dedi ki...

aynı kuaföre gidiyoruz serenle,son gördüğümde epey kiloluydu,zayıflamasına sevindim,çok yakışmış.fotolarda birbirinden güzel

mergiz dedi ki...

yüzü zaten çok güzel bi kadın. zayıflaması güzelliğini ön plana çıkarmış. ben de kilo verme derdindeyim, kesinlikle çok iyi bi örnek! herkesin kolay kolay atlatamayacağı şeyler yaşadı ve hala dimdik ne kadar güzel! twitter'ında yediklerinin fotolarını koyuyor bazen, "dişimin kavuğunu doldurmaz" diyorum. off, delirdim!

Adsız dedi ki...

BU KADININ TARZINI ZAYIFKENDE ŞİŞMANKENDE "ÇOK" BEGENİYORUM.

MeL jones' dedi ki...

yuh amma zayıflamıs laan.
selulut melulut kalmamısta. ulen bende zayıflıcam tamam su ramazan gecsın :)
gaza geldım,tşkler :)

Adsız dedi ki...

RH + arkadaşım...seren ve senin kuaförünüzü merak ettim.çünkü kadının saç rengi mükemmel bence...ben de ulusta iyi bir yere giderim ama şu rengi bir türlü yakalayamadım...neresi acaba yer???

papatya dedi ki...

walla ben seviyom bu kadını kendi halinde ayrıca bu halıyle fıstık gibi olmuss cok begendımm:)

dilara dedi ki...

bu kadini cok begeniyorum bende cok guzel bir yuzu var.her ne kadar makyajini falan begenmeyenler olsada ben seviyorum.hep kendine has bir tarzi oldu. ve son hali cok ama cok guzel tebrik ederim kendisini. hep boyle kal diyorum kendisine :)

cerenim.com dedi ki...

sevimli kadın. yani köpekleri yüzünden seviyorum onu

Sezsel by Sezgi dedi ki...

45 gunde 12 kılo cok saglıksı zdegıl mı :D serenc alıcak sanıırm yıne kıloları geri :D