Uyduruk Prenses

''Okura mektup:)''

Sevgili okurum,,
Nasılsın,iyi misin?
Beni sorarsan; biten yazın ardından buralara gelen yağmurlu sonbaharın etkisiyle akşamları özellikle de haftaiçleri evdeyim..
Aslına bakarsan son günlerde çok sıkıntıdayım..Maç canavarı biricik eşim,her akşam izleyecek bir maç bulurken ben hiç birşey bulamayıp,sıkıntıdan patlıyorum..
Eskiden bir Aşk-ı Memnu,ne biliyim bir Ezel,bir Yaprak Dökümü(gerçi en son bir dizi bu kadar mı karamsar olur diye lanet edip bırakmıştım,o ayrı) vardı da,onları izleyip güzel vakit geçirebiliyordum..
Canım Stockholm'ümde de Türk kanalı olarak sadece Show Tv olduğundan diğer kanallardaki yeni dizilerden malesef  haberdar olamıyorum..
Senin son zamanlarda severek izlediğin ve bana önerebileceğin yeni bir dizi varsa,netten bulup maç akşamları izlemek dileğindeyim..
Sonra da dönüp eşime 'Kusura bakma,benim dizim var,şunu yapamam,buraya gidemem' türünde laflar etme arzusundayım..
Cevabını hemencecik bekler,içten yardımların için şimdiden teşekkür ederim..
Uyduruk prenses

13 yorum..:

stuven dedi ki...

mesela perşembe akşamları tnt de house var :)

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

net üzerinden cnbc-e yayınlanan bütün dizilere ulaşman mümkün ya onlar birini izle şahsen ben geç kalmış bir lost izleyicisiyim bu aralar....

SvGLove dedi ki...

"House" ve "How I met your mother?" tadından yenmez:)) Çerezlik olsun dersen "The Big Bang Theory" var.Biz de yurtdışında TV'den uzakta bunlarla avunuyoruz:)

ecz.mel dedi ki...

şu aralar türk yapımı gossip girlü küçük sırlar var :) ben beğendim kaçırdığım bölümleri netten diziporttan izliyorum kalitesi gayet iyi sinem kobal da baş rolde üstelik kıyafetler de güzel:) beğeneceğini uuyorum:O) izlersen yorumunu yazmayı unutma :)) sevgiler ecz.mel:)

gez gör arpacık dedi ki...

"Bitmeyen şarkı" diye bir dizi başladı. İnşallah adını yanlış yazmamışımdır. Bülent İnal ve Bergüzar Korel. Ona takılayım dedim ama daha ikinci bölümde kaçırmaya başladım.

Unknown dedi ki...

sevgili yazar:)
aslında ilk önce nelerden nasıl dizilerden hoşlandığını bilmek gerek ama şu sıralar biz ilgiyle trt1 deki sakarya fıratı izliyoruz hem aşk hem askerler vs güzel bir türk dizisi:)
tnt deki ve cnbc e deki ise bütün diziler güzel yukardaki arkadaşlara aynen katılıyorum:)
bide burda daha yepisyeni diziler başlayacak yeni sezon başlamadı daha ;)başlayınca bizzat öneride bulunuruz yine:)
Hadi bakalım iyi seyirler...

cerryy dedi ki...

Sewgili Pamuk prensescik :)

bence kesinlikle we kesinlikle How I met your mother ı baştan başlayarak izlemelisin!
her seferinde karnıma ağrılar girerek izliyorum ;)

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Cnbce de güzel diziler var fakat yeni sezonları başlamadı, Pazartesi akşamları Fox tv de "Yer Gök Aşk" diye bir dizi başladı 3 bölüm falan oldu fena değil Kapadokyada geçiyor,belki beğenirsin bence bir göz at.Sonra fikkrini söylersen sevinirim :)Sevgiler Derya

ela dedi ki...

Bencede bitmeyen şarkıyı mutlaka izlemelisin eski türk filmi tadında ;) show da başlayacak olan lale devri fragmanlarıyla benim ilgimi çekti doğrusu güzel olabilir...

Adsız dedi ki...

belgeseeellll tek favorim...

aylin dedi ki...

Bende how I met your mother i izlemeni tavsiye ederim gercekten coook komik :)

uyduruk prenses dedi ki...

hepinize tek tek çok tesekkür ederim,öneriler çok işime yarayacak,mucks:))

ftm dedi ki...

benm önerm biraz sadistçe olcak ama eşinle maç izlemelisn:)))süper zewkli bişey aslnda yetrki kaptr kendni olaya:)