Uyduruk Prenses

''1.lik kutlaması sevinci''

Malumunuz dün Eurovision vardı,tabi ki çoğu kişi gibi biz de buradaki arkadaşlarımızla beraber büyük bir heves içinde izledik..
Hatta biz eşimle Türkiye'nin derecesi üzerine bugünkü kahvaltıyı hazırlayıp,toplamasına iddaya bile girdik..(malesef kaybettim bugün baya güzel krepli falan bir kahvaltı hazırladım:)
Yarışmayı kazanan şirin Alman kızının şarkısını nasıl buldunuz bilmem ama 1.lik kutlaması sırasında ortayan çıkan bu üstteki görüntüyü sizlerle paylaşmadan edemedim..
Eee ne diyoruz çok sevinçli olsak da,mutluluktan uçsak da üstümüze başımıza sahip olmalıyız ki böyle frikikler oluşmasın,değil mi ama:))

7 yorum..:

üzüm kuşu dedi ki...

yuhh maşşallah o nasıl bir sevinme çözemedim,:) bence 1.liği haketmiyordu

Stilcatcher dedi ki...

Heidi şarkısıydı.:))

azzzra dedi ki...

ben begenmedim..
:)) bu ne sevinç bölee..izlerken dikkat ettiniz mi bilmiyorum ödülü alırken de bir yausukluya kendini öptürmeye calıstıı :)

Aslı dedi ki...

Şu sevinmeyi yarışmadan önce yapsa firesiz tam puan alırdı herhalde her ülkeden:P Çocuk işte ablası, üzerini başını kendi toparlayamıyor daha!

şule dedi ki...

1. haketmediğinden olsa gerek...

rümeysa dedi ki...

tam çocuk şarkısı şımarık tavırlar kesinlikle haketmedi nasıl oluyorda farklı milletten insanlar bu şarkıyı açık ara farkla beğenip 1.yapıyorlar..

melo dedi ki...

kız şebnem feraha benziyor sanki:D:D