Uyduruk Prenses

"Yaz demek sandalet demek"

Sandalet spor veya şık hemen hemen her türlü tarzla kombinlenebilen ve Stockholm'de çok fazla giymek mümkün olmadığından bana hep yaz tatilini anımsatan bir şeydir..
Hani tüm günü denizde geçirdikten sonra akşam için odaya gidip süslenilen tatil akşamları vardır ya işte orda benim için hep sandalet vardır:) Hele bir de fazla kokoş olunması gerekmeyen,arnavut kaldırımlı yaz beldelerinde kesinlikle ilk tercihim sandalet olmaktadır.
Ben şahsen genellikle uzun veya kısa yazlık tiril tiril elbiselerle kullanılmasını sevsem de şort ve bilek üstü pantolonlarla da gayet iyi durabiliyor.
Malum artık renk renk birçok sandalet modeli bulabilmekteyiz.Eğer en kullanışlı ve her renkte kıyafete uyan sandaletiniz olsun isterseniz dore,lame veya bakırdan şaşmayınız.Bu sayede ayakkabılarınıza uygun çanta ve takıyla her kıyafetinize uyumlu bir tarz oluşturabilirsiniz.
Siz de benim gibi hala tatile gitmeyenler ve bunu için sabırsızlananlardansanız bavulunuza bir-iki sandalet atmayı unutmayınız,mucks:)

 

2 yorum..:

Her Şeyden Konuşmalı dedi ki...

Hepsinde gözüm kaldı desem :)

Adsız dedi ki...

İlk resim aspiga'nın ürünü. İlk kez www.pinupin.com sitesinde gördüm. Ve dayanamayıp aldım. Tavsiye ederim çok rahat. Ve kargo çok hızlı geliyor. Ama yukarda bahsettiğim sitede burada yayınlanan denizatlı olan sandalete bayıldım. Onu da almak istiyorum nereden bulabileceğimi söyler misiniz
Sevgiler
Elcin