Uyduruk Prenses

''Dubrovnik'i benimle gezer misiniz?''

Eşimle birlikte gittiğimiz minik Dubrovnik tatilimiz sonucunda kalbimizi orada bırakarak evimize döndük..
Akvaryum misali dibi görünen tertemiz denizi,çakıl kumsalları ve yeşille turkuazın kardeş olduğu harika koylarıyla Dubrovnik hayatımızda girdiğimiz en güzel denizlerden biri olma ünvanını başarıyla bizden aldı:)
Etrafı kale surları ve denizle çevrili Old Town;parlak yer karolarıyla,şirin dar sokaklarıyla,geniş meydanlarıyla ve her daim kalabalığıyla şehrin en meşhur merkezi,gidecekler not etmeli..
Yemekleri konusunda çok da başarılı sayılmayan turistik Old Town restoranları yerine değişik koylarda bulunan deniz kenarı balıkçıları keşfetmek akıllıca bir çözüm olacaktır..
Gündüzleri güzelim denizden çıkmamanız gerek tavsiyesiyle,akşamları da sokak aralarında bulunan yerlerde içkinizi içebilir,dolunay varsa sur içindeki yüksek mekanlardan denize vuran mehtabı izleyebilir,hatta eğer şanslıysanız ünlü bir DJ'in partisine denk gelip sabaha kadar dans edebilirsiniz:)
Lafı fazla uzatmadan sizi Dubrovnik fotolarıyla başbaşa bırakıyorum ve imkanı olan herkesi,hazır Türklere vize de yokken en kısa zamanda bu tertemiz denizlerde yüzmeye davet ediyorum:)

7 yorum..:

cerenim.com dedi ki...

fotograflar nefis:) senin giysi secimlerine de bayildim.ayrica o suya atlayasim geldi:))))

SWL dedi ki...

en ço0k gitmek istediğim yerlerden biri. Umarım en kısa zamanda gidebilirim ;)

"www.sevalvemoda.blogspot.com"

Unknown dedi ki...

canımmm biz de 2 sene once yaz sonunda Dubrovnik'teydik :) Hatta Budva da denize girmiştik.Biraz soğuktu denizi ama temizdi.Karadağ ve Saray Bosna'yız gezdik.Bosna'da çok hüzünlendim. Dubrovnik te old city nin kapısında muhafızların tam ortasında fotom var :) en cok Dubrovnik'i sevdim. Hatta bi de macera yaşadık! Biz iki gezgin karı koca, oteldeki son günümüzde sırt çantalarımızı takıp şehri keşfedelim gidip gezelim dedik. Sonra bir baktık ki sınıra gelmişiz! Ahh ne taksi, ne minibus hic bisi yok özel araçlardan ve şehirlerarası otobuslerden baska :) Otostop çektik sonunndaa! Ve oylece otele donduk. Neredeyse uçağı kacıracaktık yanı o denli :)) anılarım depreşti sayende! emeğıne sağlık canım:)

BAHAR dedi ki...

resimler harika, benim merak ettiğim ise hangi turla gittiniz ve kaç günlük bir tatil dubrovnik için yeterli olur ?

Grace Happy dedi ki...

aklının kalacagı kadar guzel ve nature bır yer orası :)

uyduruk prenses dedi ki...

cerenım;cok sagol begenmene sevindim:)
swl;insallah en kısa sürede gidersin:)
serap tan;oo ne güzel siz iyi gezmişsiniz,biz sıcakta biraz daha deniz sahil takıldık:)
bahar;biz stockholmden turla gitmedik ama türkiyede genelde turla gidiyo herkes.Bence 4-5 gün gayet ideal bu tatil için..
grace;eveeet:)

Saadet dedi ki...

Dubrovnik muhteşemdi benim için de.. kesinlikle vize başlamadan gidilmeli