Uyduruk Prenses

"Floral desenli pantolonu olmayan?"

Evet hala duymayanınız bilmeyeniniz varsa bu sene çiçek desenli pantolonların moda olduğunu,bence çok da tatlı olduklarını bildirmekten mutluluk duyuyorum..
Gördüğünüz üzere ister topuklu,ister babet,isterseniz de spor ayakkabılarla yerine ve zamanına göre bu pantolonları kombinleyebilirsiniz..
Kendileri zaten bol desenli ve renkli olduğundan belki içindeki bir renkten ya da yakın tonlarda sade bir üst giymek iyi bir tercih olabilir..
Ayrıca şunu belirtmeden de geçemeyeceğim,bu pantolonlar desenleri yüzünden sizi biraz kilolu gösterebilir haberiniz olsun..Bu tarz sorunu olanların en azından daha az desenli olanları seçmesi tavsiyemdir..
Bol çiçekli günler dilerim:)

5 yorum..:

LAMSE MOBİLYA VE DEKORASYON dedi ki...

Benim yok floral desenli pantolonum:)en kısa zamanda ekliyorum dolabıma, uzun zamandır whislistimde idi. Harika bunlarda. Siyah baz alınan zemin üstüne rengarenk çiçeklerde süper, ama ben acık renk tercih edicem sanırım:)

MERVE dedi ki...

uff bilmez olur muyuz hiç :) ama herkesin üstünde gördükçe hevesim kaçtı almaktan vazgeçtim.. tekrar düşüneyim ama harika görünüyorlar bencede..

Melo'nun Yemekleri dedi ki...

benimde yok hemen bir tane edinmek istiyorum http://dygndesign.blogspot.com/

uçamayan cadı dedi ki...

çok seviyorum ben bu pantolonları, bu yaz herkes çiçek bahçesi gibi :)

Unknown dedi ki...

benim de yoook :( güzel paylaşım olmuş sanırım edinmenin zamanı geldi bir tane :)