Uyduruk Prenses

"Hadise zayıflamış,nasıl olmuş?"

Sizlerle ünlü dedikodusu yapmaya uzun zaman oldu..
Bugün mevzumuz 13 kilo veren Hadise'nin görüntüsü..
Bildiğimiz etli butlu,yuvarlak hatlı Hadise bir anda fazlaca kilo vererek incecik olmuş,bence hoş olmamış.
Çok zayıf insanlar ya da bir anda gereğinden fazla zayıflayanlar bana hep sağlıksız gibi görünüyorlar nedense,size?
 

16 yorum..:

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Bence sağlıksız görünmüyor.
Ölmüşte mezardan zorla "akşam programa çıkman laızm" demişler de çıkartmışlar gibi görünüyor.

cecilia dedi ki...

al benden de o kadar, evet bazıları zayıfsa güzeldir evrim akın gibi minyonlara kilo almak hiç yakışmaz ama hadise çok çok çirkinleşmiş kesinlikle daha yaşlı duruyor bari saçlarını koyultsa.

Her Telden dedi ki...

Zayıflaması iyi olmuş.Öyle tostombalak görüntüsü hoş değildi.Şişmanken güzel değildi zayıfken hiç güzel olmamış :D O kadar makyaja rağmen nasıl güzelleşmiyor anlayamadım.Fizik güzelleşmiş birde yüz güzelleşse fıstık gibi olucak :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

ara bıyerde kalsa çok güzel olabılırdı ama şuan cok gereksiz ve cok çirkin zayıflamış...birde hortlak gibi makyaj yapıyorlar ısrarla...eşim bile eskiden begenırdı hadiyesi etli butlu diye:) şimdi hiç begenmıyor..

homestyleboom dedi ki...

çok kısa sürede çok fazla kilo vermiş bence bu durum çok sağlıksız, vücuduna diyecek lafım yok eski hali bana da kilolu geliyordu ama yüzü kurbağaya benzemiş :D makyajı mı kötüydü bilemiyorum ama hiç beğenmedim yeni halini.

nisamla dedi ki...

bizd eakşam bakıyoruz eşim diyo bu kadında bi gariplik var diyrum çirkinleşmiş saç rengi yakışmamış yaşlanmış demek zayıfladığı için bncede hiç yakışmamış yüzüne zayıflık balık etli daha güzel halis ehemen al o kilolaruını geri hortlak gibi olmuşsun

Gizem. dedi ki...

Bazı kadınlar asla zayıflamamalı.Zayıflamaktan soğudum yemin ederim :)

Aylin dedi ki...

Yorumunuza katılıyorum.Çökmüş gerçekten.Şu zayıflama işi hepimizi bitiriyor.Aynı şeyi ben de yaptım ve 10 yaş yaşlandı yüzüm.Ne yazık ki yüz çöküyor..:-(

Sayın KARACA dedi ki...

Dün star tv yi açtım.
Alaaa alaaaa
"Aşkımmmm yaw sen yinemi televizyonun ayarlarıyla oynadın"
"Yoooğğğ niye ki?"
"Tamam tamam ayarlarda birşey yokmuş. Hadise zayıflamış" Ama yinede insan bir uyarı işareti koyar kıyıya köşeye "lütfen tv ayarlarıyla oynamayın Hadise 13 kilo verdi. Sadece bu..."

Zehirli Sarmaşık dedi ki...

Benim anlamadığım, Hadise kiloluyken 65kilo deniyodu ee şimdi 13kilo verdiyse 52kilo olması lazım! Bence bu aşırı olmuş. Hani 55-58kilo olsa daha sağlıklı görünebilirdi ;)

Adsız dedi ki...

Ciddi anlamda bu kadar zayıflık hoş durmamış.Makyaja rağmen yüzü çökük duruyor:/

cyborg dedi ki...

Dedikodu yapmayı ne çok seviyoruz. Yok saçının rengi olmamış, yok zayıfken çirkin şişmanken daha çirkin, yok burnu büyük, yok makyajı kötü yok kırışıklıkları gözüküyor. Çok yapıcı eleştiriler bunlar, hiç zamanınızı boşa harcamıyorsunuz gerçekten, tebrikler!

Yahu size ne ister saçını sarıya boyar ister kel kalır, ister anoreksik olur. Kadınlara zayıf olmak güzelmiş gibi dayatılıyor, sağlıksız olması öğretiliyor diye kızıyoruz ama karşımıza bir kadın çıktı mı da tepeden tırnağa sert eleştiriler yapmadan da geri kalmıyoruz. İnsanları tatmin etmek ne kadar zor? Mükemmel bile olsan illa ki bir kulp bulacaklar sana...

lalinmakyajnotları dedi ki...

fizik olarak gayet hoş olmuş ama yüzü çökmüş.bir de şu saç rengi çok kötü acilen değişmesi lazım..o nasıl çiğ bir sarıdır yahu..

Adsız dedi ki...

Hadiseye üzülüyorum, kilo alır, sumo gibi oldu derler, kilo verir kurbağaya benzedi derler. Bence gayet güzel olmuş fiziği.Ama hadisedeki yanlış saç rengi ve makyajı. Hastalıklı gibi görünmesinin nedeni de saç renginin ona gitmemesi.Tabi bu da onun zevki, üzerinde bu kadar baskı varken doğru seçimleri yapması da çok zor. Hadise yerinde olmak istemezdim kısacası, zor bir hayatı var. Bu arada Hadisenin hayranı filan de değilim:)sadece objektif olmaya çalıştım.

eni dedi ki...

bence abartiyorsunuz, kotu gorunumuyor fiziken.cok zayif degil.50 kiloluk bir kadin cok zayif sayilmaz zaten.olayi abartmayin.
dramalar yaratmayin,yoksa kiskandigini dusunecegim.
ne var yani, kadin tum yaz boyunca sporunu yapti , terini akitti ve istedigi forma kavustu.
taslamayi birakin da olayi oldugu gibi kabullenin.

micelle dedi ki...

ayy çok kötü olmuş. yüzü ve omuzlarından gitmiş sanki. spora ağırlık verip belini inceltse daha iyi olurmuş