Uyduruk Prenses

"Kırmızı ruj tavsiyesi veriniz"

Hafif göz makyajına en yakışan,sade giysiye bile bir anda kadınsı bir hava katan,dişiliğin simgesi kırmızı ruj..
Öyle fakat yıllardır şöyle kalıcı,tonu güzel ve bulaşmayan bir kırmızı ruj bulamadım..
Her yemekten sonra tazelemek gerektiren,ay bulaştı mı,aman çıktı mı demekten keyfini süremediğim kırmızı ruj olayına sizin tavsiyelerinizle yeni bir soluk getirmek istiyorum:)
Favori kırmızı rujunuzu paylaşın da biz kırmızı ruj severlere yeni ufuklar açınız pek sevgili blogcanlar,emin olun ki ben bulursam siz de öğreneceksiniz;)
 

7 yorum..:

cerenim.com dedi ki...

dior rouge blazing red

nily21 dedi ki...

yıllardır kırmızı ruj favorim değişmedi..Clinique Flamenco 13..Adriana'nın dudağındaki etkiyi bırakıyor (ben beyaz tenliyim bu arada)..kalem + ruj + hafifçe sabitleyici pudra+tekrar ruj şeklinde sürdüğümde mümkün değil gece boyunca çıkmaz dudağımdan..
www.trendyandfriendly.blogspot.com

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

http://uzunincekivircikk.blogspot.com/2012/03/krmz-rujlarm.html

http://uzunincekivircikk.blogspot.com/2012/03/bugunku-minik-alsverisim.html

http://uzunincekivircikk.blogspot.com/2012/09/flormardan-yeni-bir-ruj.html


Bunlar bendeki kırmızı rujlar :) Belki içlerinden sana göre olan çıkar :)

Unknown dedi ki...

MAC russian red - lady danger - port red favori kırmızılarım YSL ve Armaniden de favorilerim var ama fiyat açısından söylemeye gerek yok sanırım.. Bir de sephoranın kendi markasının kırmızısı var numarasını unuttum Chunli paylaşmıştı ona da bi bak istersen..

MaceraperesT dedi ki...

ben de sephora'nınkini söyleyecektim. hatta küçük sırlar adında mı ne bir dizi vardı ya. orada Ayşegül devamlı kırmızı ruj sürüyor diye herkes o rengi sorar olmuştu. güzel bir ton.

Adsız dedi ki...

kesinlikle mac russian red daha iyisi yok

makyaj videoları dedi ki...

Merhaba, web sitenizi google'da makyajla ilgili web sitelerini gezerken buldum. Ben de makyaj videolariyla ilgili bir web sitesi açtım ve sizin gibi tecrübeli isimlerden tanıtım için yardım rica ediyorum. Kısa da olsa bir yazıyla veya sosyal medyada makyajvideolari.com 'dan bahsedebilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler, Deniz