Uyduruk Prenses

''Clinique leke giderici''

Geçen sene yaz tatili sonrasında fark ettiğim,sol elmacık kemiğim üzerinde oluşan minik güneş lekesine bir süredir sinir oluyordum..
Kapatıcılar sayesinde çoğunlukla kapanan fakat görüntü olarak çok gözüme batan bu minik lekem için çok övgüler alan Clinique leke giderici serumu denemeye karar verdim..
4 hafta kullanım sonucunda güneş lekelerini ve akne izlerini azalttığı ve yüzde 53'e kadar cilt renginde düzelme sağladığı söylenen bu ürünü cidden merak ediyorum..
Sizlerden bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı?
Bakalım bende işe yarayacak mı,göreceğiz..

6 yorum..:

Yasemin dedi ki...

Benim de gunes lekelerim olusmaya basladi ve ben de bu yeni lekelerime uyuz oluyorum. kremi kullanmadim ama sen kullandiktan sonra yorumlarini merak ediyorum

ışıl dedi ki...

Yorumları ben de merak ediyorum,çiçeği burnunda bir blogger olarak sayfama beklerim :)
http://icimdekikedi.blogspot.com/

! incebellibardak dedi ki...

canım ben kullanıyorum aslında aldığım bir setin içinde çıktı ne işe yaradığı bilmeden dolapta bekliyordu, geçenlerde yüzümde yanık oldu ve leke kaldı (sıcak puding sıçradı). yanık kremlerinin yapamadığını bu krem yaptı ve 5 kuruş büyüklüğündeki leke şu anda küçücük kaldı sanırım yakında o da kaybolacak. Cidden işe yarıyor, kesinlikle tavsiye ederim :)

pembe fiyonk dedi ki...

tatlım blogumda bununla ilgili yazmıştım.görümcem kullandı.geçen güzellik merkezindeki doktor bile bunu önerdi.
sevgiler

S&A dedi ki...

ben de kullandım geçen yıl,çil gibi olan güneş lekelerimi azalttı ama bir kutu kullanınca tabi yeniden ortaya çıktı bırakınca.iki üç kutu kullanmak gerekişyomuş ama işe yarıyo cidden

uyduruk prenses dedi ki...

lulu,ışıl;tabiki söylerim:)
incebellibardak;aa cok sevindim,gecmiş olsun sana da:)
pembe fiyonk;okudum cok sevindim size:)
S♥A;bakalım ben de nasıl olacak:)