Uyduruk Prenses

''Sivilceler için pembe maske yöntemi''

Bilmem sizler de 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisini izliyor musunuz açıkcası benim son zamanlardaki en favori dizilerim arasında..
İzleyenler bilir dizideki Berrin karakterinin makyajla da kapanamayan sivilceli ve problemli bir cildi var..
Son bölümde dikkat ettiyseniz Berrin'in cildi son derece sağlıklı ve pürüzsüz görünüyordu,nedeni ise pembe maske tedavisi..
5 haftalık bir kür ile cilde hamur halinde uygulanan maske cildin nem ve yağ dengesini düzenleyip pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşturuyormuş..
Eğer sizin de sivilce sorunlarınız varsa bu pembe maske yöntemini bir araştırın derim,bakın işe yarıyor..
(hürriyet.com.tr)

8 yorum..:

inanirsakolurbence dedi ki...

Son bölümü çok dikkatli izlemediğim için gözümden kaçmış:) Pembe maske çok işe yaramış gözüküyor:)

mrtha dedi ki...

her izlediğimde dikkatimi çekiyordu gerçekten çok kötüydü cildi ama son bölümde dikkat etmemişim:/

hemera-nyks dedi ki...

gerçekten çok fark var :D
-
hemera

Linda dedi ki...

ben roacutane tedavisi goruyordur die dusunmustum. gecen sene bn de kullandım ve ilk 1-2 ay hic olmadigi kdr cok sivilcem olmustu =/

Taranis dedi ki...

Ailece her izledigimizde evde berrin icin cok üzülüyorduk, gittikçe kötüleşiyordu hatta bizde roacutane tedavisi görüyor sanıyorduk ama pembe maske işe yaramış gibi gözüküyor araştırıcam :)

Adsız dedi ki...

diziyi izlerken benimde çok dikkatimi çekiyordu cildi..

Esra Gunes dedi ki...

Cildi düzelmiş de asık suratlılık için de bi tedavi görse keşke, şöyle gülümseten bi maske tedavisi yok mu acaba :))

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle ben blog'unuzu yeni keşfedenlerdenim çok beğenerek ve keyifle takip ediyorum onun için bu pembe maske ile ilgili başlığınızı yeni gördüm. Benimde cildimde ciddi derece problemler oluştu kistik sivilceler yaklaşık 1 yldır yaşıorum bu problemi (Üstelik ergenlikte tek bir sivilcem bile olmamıştı bebek gibi cildim vardı)ve bir sürü doktor dolaştıktan sonra MD dermatoloji diye bir yere gitmeye başladım orada Dr.Güneş Ertürk tarafından tedavi görüyorum.(Çokta memnunum)ancak sorunum hala çözümlenmiş değil bu yüzden doktorum roacutane kullandıracağını söledi ve 1 ay sonra başlıcam. Kısacası Yıldız hanımın (yani berrin'in) yüzünü bende farketmiştim ve nasıl olduda böyle gzelleşti diye ufak bir araştırma yaptığımda önce pembe maske'ye ulaştım bende ama daha sonra araştırmalarıma devam ettiğimde (iyice emin olmak adına) bunun pembe maskeyle hiçbir ilgisi olmadığını yıldız hanımın bahçelievlerde jfk hastanesinin dermatoloji dr.'u olan Neslihan Dolar hanımefendi'de ciddi ve uzun bir tedavi gördüğünü ve bu tedavinin öyle çok basit bir tedavi olmadığını öğrendim.(Yani Yıldız hanıma'da roacutane tedavisi uygulanmış olabilir ama bu konuda bir bilgim yok yanlış olmasın ayrıca roacutane ciddi ve çözümlenemeyen cilt problemlerine uygulanan bir tedavi çeşidi sakın kafanıza göre kullanmayın ciddi yan etkileri olduğu söyleniyor Ne kadar doğru onu da bilmiorum kullanınca görücem artık)Yine Kendi doktorum olan Güneş hanımın da bunu doğruladını öğrendim. Yani böyle cilt vs. gibi problemleri olanlar bahsettiğim bu iki doktorda konularında en iyilerindendir. Şiddetle tavsiye edilir. Umarım yazdıklarım ihtiyacı olanların işine yarar. Çok uzun oldu sanıyorum :))) Kolay gelsin.
Sevgiler..
Damla