Uyduruk Prenses

''Bir moda aksesuarı; bere''

Eskiden bere, bizi soğuktan koruyan, karda kışta takmak zorunda olduğumuz spor bir aksesuardı.
Hatta pufidik mont,atkı,eldiven ve bere en iyi arkadaşlardı:)
Son zamanlarda ise bere, sınıf atlayarak kıyafetin tarzı ayırt edilmeksizin kullanılan hatta görünümü tamamlayan bir moda aksesuarı konumuna geldi.
İster deri pantolon, sweatshirt ve topuklu ayakkabılarla, ister mini elbise, biker bot ve deri ceketle kombinlensin bereye her zaman yer var.
Biraz daha şık olsun derseniz kendinizin de yapabileceğiniz ön tarafı tüllü olanları kullanabilirsiniz ama ne model olursa olsun bereye gereken önemi veriniz, modadan geri kalmayınız.

| 1 yorum..

"Trendy olmak için montlar omuzlara"

Moda haftalarındaki sokak stillerine baktığımızda mont ve paltoların artık giysi olmaktan çıkıp birer aksesuara dönüştüğünü görüyoruz.

Hangi modelde olduğu, rengi veya kumaşı fark etmeksizin, sanki hafif üşümüz de sırtımıza almışız gibi kullanılan paltolar moda ikonu olmak yolunda olmakta birer sembol haline gelmeye başladı.

Stil sahibi olmak adına omzunuza attığınız paltoyu düşürecek gibi hissederseniz tek elinizle dengeleyebilirsiniz. Eğer kaymayacak türden ise elleri kullanmamak daha da bir makbul bilginiz olsun.

Bu tarz bir kullanımda nasıl çanta takmalıyız sorusunun cevabı; clutch türü veya elde taşınabilen çantalar olacaktır. Omuz üzerinde duran paltonun üzerine askılı bir çanta takmak bir anda havanızı söndürebilir haberiniz olsun:)

Artık bu trendi uygulama koşullarını öğrendiğimize göre sıra uygulamaya geldi.

Haydi bakalım montlar omuzlara..

 

| 0 yorum..

"Pelerin sevenler koşun"

Hazır bahar ayları yaklaşıyorken pelerin giymeyi sevenlere güzel bir haberim var; siz de yukarıdaki gibi hoş bir pelerine sahip olabilirsiniz.
Üstelik kendiniz yapacağınızdan el emeği göz nurunuzla biraz da hava atabilirsiniz.
Rengi,kumaşı ve kullanacağınız aksesuarlar size kalmış,eminim ortaya hoş bir şey çıkacaktır..
Kolay gelsin:)

 

| 0 yorum..

"Bahara az kaldı"

Baharı benim gibi çok özleyenlere gelsin bu güzel çiçekler..

Şöyle güneşli havalarda piknik yapmayı,keyifle çimlere uzanıp birşeyler okumayı,ılık rüzgarları arkama alıp bisiklete binmeyi,mangalda pişirilmiş nefis mamaları yemeyi çok özledim..

Sabredelim az kaldı güzel günler çok yakın:)

 

| 0 yorum..

''Louis Vuitton'dan Mini çantalar''





Yandan asmalı minik lüks çantaları seviyorsanız Louis Vuitton'un yeni koleksiyonu Mini Mon Amour'da yer alan cicilere mutlaka göz atmalısınız..
Görüntü de hafif,bir Louis Vuitton klasiği olarak pahada ağır bu mini çantaların fiyatları 1500$ civarında.
Reklam videosunda meşhur blogger ve moda ikonları Elin King,Haneli Mustaparta ve Miroslava Duma'ya yer veren marka,nefis çantalarını ve Paris sokaklarını çok şirin bir şekilde tanıtmış..
Aşağıdaki videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum,müzikler süper eğlenceli,Paris'de gezmek çok zevkli:) 


| 0 yorum..

''Yıpranmış saçlara tavsiyem var''

Bir arkadaşıma saçlarının eskisine göre nasıl daha parlak ve sağlıklı durduğunu sorduğumda bana cevabı 'Loreal Absolut Repair krem' oldu..
Fazla saç boyatan ve saçında yıpranmalar olan biriyseniz Loreal'in bu saç bakım kremi belki sizin için de iyi bir fikir olacaktır.
Banyo sonrası ıslak saçlarınıza avcunuza aldığınız bir parça kremi güzelce uygulayıp kurutma işlemine geçiyorsunuz.
Kendi adıma bu tarz ürünleri,saçlarımı daha çabuk yağlandırabileceğinden endişe ederek kullansam da bir parça sürdüğüm kremde böyle bir sorun yaşamadığımı,krem sonrası yumuşak ve kolay taranan saçlara kavuştuğumu belirtmem gerek.
| 0 yorum..

"Londra Moda Haftası sokak stilleri"

Moda haftalarındaki sokak stilleri birer moda dersi olmak adına bizlere yol göstermekte.

Birbirinden farklı tarzların nasıl ahenk içinde buluşup güzel bir kombin oluşturabileceğinin belki de en iyi kanıtı sokak stilleri..

Popüler moda haftalarının başında gelen Londra Moda Haftası'nda dikkat çeken sokak stillerini hem göz zevkimizi tatmin etmek hem de biraz olsun esinlenmek için sizlerle buluşturuyorum.

Haydi Londra sokaklarında beraber bir gezintiye çıkalım..

 

| 2 yorum..